↓
↓
Резервация Резервация
Хотите самое выгодное предложение?
Would you like to receive the best offer?

Vsak od nas je junak

Vsi smo junaki. Vsak na svoj način. V svojem domu. V svoji pisarni. Med svojimi najdražjimi. Vsak od nas je nekomu junak. In vsi junaki potrebujejo oddih. Brez aktivnega življenja in kakovostnega preživljanja prostega časa junak težko premaga napore, s katerimi se vsakodnevno sooča.

Ste kdaj pomislili, da se tudi Superman, Batman in Wonder woman kdaj odpravijo na oddih? Super oddih potrebujemo vsi. Tudi vi.

5 nasvetov za superjunake

1

Začnite dan s pogledom na morje in ne na vaš mobilni telefon

2

Naberite zdravo energijo na mediteranskem zajtrku v vašem najljubšem hotelu

3

Skočite na sprehod, v bazene Term Portorož ali kar v morje

4

Spoznajte tradicionalno istrsko kulinariko na moderen način v Istrian bistro & Tapas baru

5

Privoščite si nekaj sladkega in uživajte v glasbenih doživetjih Café Centrala

Superjunaki na morju

Kot v pravljicah in risankah junaki obstajajo tudi v hotelih LifeClass Portorož. Morski junak Mini-ION živi v Portorožu. Najraje se z otroci igra v novi igralnici Hotela Neptun. Mini-ION ima prav posebno moč. Vlada negativnim ionom v zraku in se z njimi bori proti zlobnim pozitivnim ionom, ki onesnažujejo naš zrak. Je naš superjunak. Privoščite otrokom skok v bazene z ogrevano morsko vodo Sea SPA ali v termalno Pramorje. Omogočite otrokom superveselje, kakršnega ste imeli vi, ko ste nestrpno čakali na uvodno skladbo vaše najljubše risanke. Odpeljite ga na počitnice v LifeClass Portorož, kjer vas čakajo super družinske počitnice.

Ostanite aktivni tudi na super oddihu

Superjunaki potrebujejo akcijo! Gibanje na svežem morskem zraku. Si predstavljate Martina Krpana ali Petra Klepca, kako ves dan poležavata na plaži? Ne bi postala superjunaka. Nekateri junaki vsak dan plavajo v morju ali bazenih v Termah Portorož.

Martin Krpan se rad sprehaja z nordijskimi palicami, ki so mu jih brezplačno posodili na recepciji Grand Hotela Portorož. Superman je včasih veliko kolesaril, zdaj raje leta visoko po blagodejnem morskem zraku in se pogosto druži z drugimi junaki, ki vsako jutro pridno telovadijo na hotelski plaži Meduza. Za aktivne junake se na slikoviti slovenski obali vedno za vsakega najde nekaj.

Povrnite si supermoči

Privoščite si udoben in miren spanec za superjunake v enem od hotelov LifeClass Portorož. Zdrav mediteranski zajtrk in osvežujoč sprehod na blagodejnem morskem zraku. Vse to za povrnitev super moči. Za piko na i še sproščujoča masaža v Shakti - Ayurveda centru. Ste že slišali za zdravilne učinke blatne kopeli in ostalih naravnih produktov morja? V Thalasso centru so za superjunake pripravili prav posebne tretmaje, ki vam bodo pomagali, da boste znova poleteli. Razvajajte svoje sposobnosti in si povrnite svoje moči.

Kulinarično doživetje ob super hrani

Bi nekaj svežega, zdravega, s polno okusa? Nekaj z olivnim oljem, mediteranskimi zelišči, ravnokar ujeto v morju? Morda iščete kaj drugačnega?

Privoščite si praline, makrone ali tortico v kavarni Café Central, kjer se tudi v sladkih užitkih prepletajo okusi solnega cveta, bazilike in celo refoška. Si predstavljate, da vas v paketu z nočitvijo čakajo še gurmanski užitki v eni najprestižnejših restavracij pri nas? Salina je povsem nova restavracija s pogledom na čudovito modro morje, kjer vas čaka pravo kulinarično doživetje s 7-hodnim menijem.

Popotovanje soli od vesolja do morja. Kakor potujejo pravi junaki. Neustavljivo. Ali pa se prepustite istrskim barvitim grižljajem v Istrian bistro & Tapas baru, kjer boste našli svoj navdih in znova odkrili svoje strasti.

LifeClass новости

Оставайтесь в курсе - никогда не пропускайте наши самые популярные
предложения и выгодные пакеты.

Заезд
↓
Выезд
↓